Tett i toppen

REGJERENDE MESTER: Martin Kaymer fra Tyskland har en god mulighet til å forsvare tittelen i Alstam Open de France. Han leder med ett slag før sisterunden. (FOTO: Getty Images)

Det blir tøff kamp om seieren i Alstom Open de France, med ni spillere innenfor to slag før sisterunden. Martin Kaymer leder.

Mens Tyskland nedsablet Argentina i fotball-VM kjempet tyske Martin Kaymer seg til ledelse på europatouren i Frankrike. En 71-runde holder til ett slags ledelse, men det er tett i toppen. 

Kaymer er regjerende mester i turneringen, og kan klare å forsvare tittelen med en god runde søndag. Men det er mange om beinet, og han har ingen stor ledelse.

Alejandro Cañizares fra Spania og Steve Webster fra England er bare ett slag bak tyskeren. 

Birdieshow

Robert-Jan Derksen, Luke Donald og den spanske veteranen Miguel Angel Jiménéz er tre av seks spillere som følger deretter, bare to slag bak lederen. 

Jiménéz slo til med en 66-runde som førte ham mange plasser oppover på lista. Spanjolen startet med et hattrick av birdier på de første tre hullene, og selv om det ble to bogeyer, spilte han seg også til fire birdier til. Totalt ble det sju birdier. 

De som er foran ham på lista bør passe seg på sisterunden, for spanjolen har 16 seirer på europatouren i sin karriere, en av dem i år i Dubai. Og når mekanikeren, som han kalles, lukter seier bør ingen føle seg trygge. 

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.