Thorp blir NTG-trener

Thorp blir NTG-trener

TILBAKE TIL SKOLEN: Men denne gang som trener. Marius Thorp blir fra og med 2012 en del av NTG sitt trenerteam. (Foto: Tom Wergeland)

Den nypensjonerte golfproffen Marius Thorp returnerer til Norges Toppidrettsgymnas. Denne gang som trener.

Det opplyser Fornebu Indoor Golf Center på sin Facebook-profil.

Marius er ansatt for å bidra til å heve det sportslige opplegget ved NTG Golf, og vil gå inn i en ny rolle sammen med golflinjens sportssjef, Christer Bengtsson Herou. Samarabeidet starter i januar, det Thorp vil bidra med erfaringer og kunnskap på fremtidige treninger.

- Marius kommer til å gå inn som en ressurs i støtteapparatet rundt utøverne og være med på å ta NTG videre inn i fremtiden, heter det i FIGC sin oppdatering. 

Les også: Thorp legger køllene på hylla

Sportssjef Bengtsson Herou er naturlig nok meget fornøyd med å ha Thorp med på laget.

- Marius har masser av erfaring og kunnskap om hva som skal til og han brenner for å gi tilbake til systemet som han tidligere var en del av. Kombinasjonen av dette samt at Marius er en forholdsvis ung toppidrettsutøver gjør at dette er meget spennende og det vil bli et knallbra tilskudd for utøverne og meg her på NTG. NTG ser frem til å jobbe sammen med Marius og elevene gleder seg til å få innspill fra den tidligere juniorverdensmesteren og Europatour-spilleren, sier han.

- NTG har betydd så mye for meg i min karriere og jeg ville ikke ha kommet meg til det nivået jeg kom til uten hjelp av NTG. Jeg føler jeg har mye å bidra med og gleder meg til å stimulere og motivere spillerne enda mer her på NTG. Systemet er unikt og fordelene av å gå her er så store at jeg gjerne hadde gått her en gang til, lyder Marius Thorp sin kommentar.

Vi er glad for at Marius fortsatt holder seg i golfmiljøet selv om proffkarrieren er lagt på is. Kanskje kan dette inspirere ham til et comeback? Hva tror du?Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.