Thorp falt - Larsen klatret

KLATRER: Mens Marius Thorp skuffet gjorde Jan-Are Larsen et sprang opp resultatlisten. Foto: All Over Press

Runde to på Ecco Tour Championship i Hamburg så Marius Thorp falle nedover resultattavlen. Jan-Are Larsen gjorde derimot et stort sprang oppover listen.

Etter en lovende start på førsterunden i Challenge Tour-turneringen i Tyskland, klarte ikke Thorp å følge opp sin stabile og bogeyfrie førsterunde på fire under par.
Fem over par stod det på scorekortet til Marius etter dagens ferdigspilte runde, og med det falt han nesten 40 plasser fra sin opprinnelige posisjon som nummer fem.
Thorp som gikk ut på back nine kom aldri ordentlig i siget, og han brøt førsterundens bogeyfrie trend allerede på det første hullet. Med en over for runden etter ett spilt hull fant han aldri flyten, og fulgte opp med en ny bogey tre hull senere.
Med birdie på sitt sjette hull, et par fem hull på 578 meter virket det som om han få skuta tilbake på rett kjøl men kun to hull senere måtte han signere en dobbelbogey på scorekortet. 
På back nine, banens første ni kom han godt i gang med tre par og en birdie. Dessverre gjorde en bogey på det påfølgende hullet at han falt tilbake igjen umiddelbart.
Runden ble avsluttet slik den begynte med bogey på par fem-hullet han gjorde birdie på den foregående runden. Han ligger nå en over par.
På den gledelige siden gjorde Jan-Are Larsen et tigersprang opp resultatlistene den andre runden. Han leverte en meget stabil runde med to birdies og resten par. Han er med det fem slag bak teten plassert på en foreløpig 22 plass, 24 plasser høyere enn han startet runden. 
Peter Kaensche avsluttet med en 77-runde, fire over par. Han endte med det fem slag bak cutgrensen og må pakke sakene sine for denne omgang.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.