Thorp henger med i toppen

HENGER MED: Marius Thorp er godt plassert i toppen av feltet før helgens innspurt i Wales. Foto: All Over Press

Marius Thorp ligger på andreplass etter to spilte runder av SWALEC Wales Challenge.

Nordmannen som begynte dagen på fire under par så lenge ut til å dra fra i toppen i fredagens runde av Challenge Tour og lå en periode to slag foran andremann, Oscar Florén fra Sverige. 
Marius åpnet runden knallsterkt og var hele fire under par etter ni spilte hull. På back-nine gikk det tyngre, og en bogey på hull 11 samt en lei dobbelbogey på det sekstende ødela for det som kunne blitt en meget god runde.
En birdie på det nest siste hullet reddet heldigvis et fortsatt solid resultat på minus to. Han ligger totalt seks under par for turneringen på en delt andreplass med skotske Raymond Russell. De ligger tre slag bak Oscar Florén som i skrivende stund fortsatt har et par hull igjen å spille.
Lars Petter Brovold og Peter Kaensche sliter begge i Wales. Brovold gikk to over på dagens runde og ligger fem over totalt. Kaensche på sin side er nede i en liten bølgedal for tiden og ligger totalt tretten over par. Han noterte i dag en 79-runde, syv slag over banens par.
Cuten som er satt på pluss tre er dermed utenfor rekkevidde for de to nordmennene. 
Thorp blir dermed den eneste norske som får fullføre turneringen i Cardiff. 
Turneringen kan du følge live her.
Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.