Thorp tapte i omspill

STERK SESONGSTART: Marius Thorp er i bra form for tiden. (Foto: Tom Wergeland)

Marius Thorp tapte i omspill - men Norge fikk tre mann på topp ti.

Marius Thorp lå best an av de norske etter to runder av sesongstarten på Nordic League, som ble spilt på La Manga denne uken. Bærumsgutten lå på 2. plass etter to runder, ett slag bak teten før de siste 18 hullene, og etter at han senket en birdie på det siste hullet, vanket det omspill mot to dansker.

Og i omspillet ble Thomas Nørret hakket for sterk for sine konkurrenter. Men det tok seks hull før det ble en avklaring.

For Thorp var det sikkert en nedtur å tape i omspillet, men alt i alt en meget god start på Nordic League. Han dokumenterer sterk form for tiden, etter at det ble seier på Hi5-touren for bare litt over to uker siden.

Men den norske gleden stanset ikke ved Thorp. Peter Kaensche delte sjuendeplassen, mens Christian Aronsen ble nummer ti.

Øvrige norske resultater: Anders Kristiansen (21), Jan Are Larsen (31)

Allerede torsdag er det en ny dag for de norske spillerne. Da går turnering nummer to i Nordic League av stabelen, denne gang på nordbanen på La Manga.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.