Thorp i toppen

I TOPPEN: Marius Thorp er med i toppen av Rolex Trophy også etter to runder. (FOTO: Tom Erik Andersen)

Marius Thorp fortsatte storspillet på andrerunden av Rolex Trophy, som spilles av de 40 beste på Challenge-tourens pengeliste. 

Thorp spilte en 67-runde også i dag, og er delt på tredjeplass ti slag under par totalt. Sju birdier, par og to bogeyer var fasiten for Thorp på andrerunden. 

To spillere deler førsteplassen. Alexandre Kaleka og Matteo Manassero er 11 under par totalt. 

Med en god plassering i Rolex Trophy kan Thorp sikre seg europatourkortet for neste sesong. Thorp ligger på 17.-plass på Challenge-tourens pengeliste, de tjue beste kvalifiserer seg til europatouren. 

Den muligheten har også Jan-Are Larsen, som er på 23.-plass på pengelisten. Etter ferdigspilt andrerunde er han på 29.-plass også i Rolex Trophy. Larsen gikk dagens runde på 72 slag, og er fortsatt to under par totalt. Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.