Thorp utelukker comeback

BARE FOR GØY: Marius Thorp er tilbake på golfbanen, men bare for moro skyld. (Foto: Christian Døvle)

Marius Thorp spilte i helgen sitt andre NM på en uke. Men noe comeback er ikke på trappene.

Det forteller bæringen i et intervju med lokalavisen Budstikka.

- Jeg spiller golf bare for gøy nå. Comeback er ikke noe tema for meg i det hele tatt, sier han.

Thorp valgte i fjor høst å legge køllene på hylla. Etter en tung debutsesong på Europa-touren, forsvant både treningsgleden og motivasjonen.

I juni var han imidlertid tilbake på startstreken i en golfturnering, da han deltok i Norgescup på Nøtterøy. Der endte han til slutt på tredjeplass. Forrige uke var han i aksjon igjen da han hjalp Bærum GK til NM-gull, og i helgen var han på plass på Bogstad for å spille sitt andre norgesmesterskap på en uke. Her ble det til slutt en delt 17. plass på Thorp. 

- Jeg hadde anledning og lyst til å være med i NM. Men jeg har ingen ambisjoner om å kjempe om kongepokalen. Til det er treningsgrunnlaget altfor tynt. Men jeg har jo ikke helt glemt å spille golf, så det går sånn all right, sa Thorp til Budstikka etter fredagens andrerunde.

For tiden jobber han heltid i en butikk på Sandvika Storsenter.

- Golf er noe jeg bare koser meg med nå, forteller 24-åringen.

Jeg synes det er supert at han i det hele tatt spiller golf, sa Henrik Bjørnstad til Norsk Golf da det ble klart at Thorp skulle delta i Norgescup-turneringen i juni. Denne uken hadde Thorp tidligere sportssjef i Norges Golfforbund, Jan-Erik Aalbu på bagen. Også han er glad for å se Thorp tilbake på banen, og krysser fingrene for at han kommer tilbake.

- Det er så mye bra golf i den gutten at jeg håper virkelig det, sier Aalbu til Budstikka.

Det håper vi og.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.