Ti plasser ned

GREI DEBUT: Espen Kofstad endte på 18.-plass i sin første tunering som challengetour-spiller. (FOTO: Tom Erik Andersen)

Espen Kofstad kan være ganske fornøyd med sin debut som challengetour-spiller, selv om han raste ti plasser etter sisterunden.

Etter tredjerunden meldte Espen til losby.no om litt mageproblemer, noe som ikke ga optimal oppladning foran de to siste rundene. Til tross for at han følte seg litt redusert ble likevel tredjerunden ok. Fjerderunden derimot ble ikke all verden, og Kofstad falt ti plasser på lista. 

Dermed ble det en 18.-plass i turneringen i India, en plassering Losby-spilleren kan være godt fornøyd med, selv om han lå an til en enda bedre plassering. 

Kofstad skriver at han som alltid ville satse på å gå ni under, og hvis han ikke prøver går det i hvert fall ikke. God innstilling, som trolig vil gi flere gode plasseringer i årets sesong på challengetouren. 

Gaganjeet Bhullar fra India, vant turneringen fem slag under par. Kofstad endte sju slag over par etter fjerderunden som endte sju over. 

Etter tre runder:

Espen Kofstad henger med i topp ti etter tre runder av i sin første turnering som challengetour-spiller. 

Kofstad fikk en strålende start på turneringen som spilles i India, minus to og delt femteplass var fasiten etter første runde. Andrerunden ble en 73-runde, etter en noe tøffere dag i mye vind, skriver Espen selv på losby.no. 

Også tredjerunden endte han på 73, etter en dobbelbogey på hull en. Kofstad henger imidlertid godt med, og er på en foreløpig åttendeplass etter tre runder. Lederen ligger åtte under par, men opp til tredjeplassen er det bare tre slag, så med en real sisterunde kan han klatre ytterligere. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.