Tidlig helg for Larsen

HELGEFRI: Jan-Are Larsen skuffet med en 78-runde i Strasbourg, og må dermed ta en uønsket helgepause. Foto: All Over Press

Jan-Are Larsen må pakke sakene tidlig etter en skuffende andrerunde av Allianz EurOpen de Strasbourg på Challenge-touren.

Larsen lå godt plassert etter første runde med sine to under par, men falt på dagens andrerunde helt ut av det. Etter runden signerte Miklagard-golferen for en 78-runde, seks over par. Han ligger med det fire over par for turneringen, fire slag bak cutgrensen som er satt på par. 
Med fire birdier på runden skulle man tro han kunne få en grei score, men fire bogeyer og hele tre dobbelbogeyer stakk kjepper i hjulene.
Flere spillere er fortsatt i gang med sine andrerunder, men sannsynligheten for at nok spillere skal falle under cutgrensen slik at Larsen kan få spilt i helgen er så og si ikke-eksisterende.
Det blir dermed ingen nordmenn å følge i helgens Challenge Tour-turnering i Frankrike. Marius Thorp har tatt seg spillefri på grunn av sykdom, og Lars Petter Brovold og Peter Kaensche har også valgt å ta seg en liten pause.
Neste turnering på programmet blir dermed Kazakhstan Open, der spillerne skal kjempe om en pott på over tre millioner kroner.
Om du likevel ønsker å følge helgens konkurranse i Strasbourg oppdateres den live her
Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.