Tidlig sesongstart på Herdla

ENDELIG: Lørdag ble Herdla den første golfklubben i Norge til å åpne sine sommergreener (Foto: Pressefoto).

Herdla Golfklubb åpnet sommergreene i helgen.

Lørdag ble lille Herdla Golfklubb på Askøy i Hordaland den første klubben i landet til å åpne sine sommergreener.

- Vi har hatt en unormal tøff vinter, men nå er det endelig klart for å åpne sommergrenene, sier Arnljot Kjærgård i en pressemelding fra Herdla Golf.

En drøy halvtime med bil fra Bergen ligger den lille øya Herdla med sine cirka 80 innbyggere. Når golfsesongen starter yrer det av liv på den gamle kongsgården. Klubben har omlag 440 medlemmmer og banen er meget populær for gjestespillere.

Banen ligger på en morene fra istiden som gjør at det aldri er dreneringsproblemer på banen. Derfor kan den også holde åpen så lenge det ikke er kuldegrader, slik som det har vært tidligere i vinter. 

I klubbens fotobok kan du se flere bilder fra banen. 

For mer informasjon besøk klubbens hjemmeside


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.