Tiger bytter ikke caddie

TETT PARTNERSKAP: Steve Williams og Tiger Woods har hatt mye glede av hverandre siden de begynte å jobbe sammen i 1999. (Foto: Andrew Redington, Getty Images)

Steve Williams fortsetter som Tiger Woods' caddie.

Williams har nektet for alle antydninger om at han visste noe om Tigers sidesprang, og at han skal ha vært med på en nattklubb der Tiger møtte pornostjernen Joslyn James. Nå ender han også alle spekulasjoner om at han ikke lenger skal være Tigers caddie.

- Jeg har sagt til Tiger at jeg kommer til Augusta, sier han til Foxsports.com.

Mange trodde Williams kom til å få sparken på grunn av sine uttalelser om Tigers aktiviteter utenfor golfbanen, og at Billy Foster, en høyt respektert engelsk caddie, skulle overta. Foster er for tiden Lee Westwoods caddie.

Det blir ikke noe av.

Steve Williams og Tiger Woods har vært et team siden 1999, Wililams har vært ved Tigers side for 13 av verdensenerens totalt 14 majortitler.

Han bedyrer at han aldri har vært på noen nattklubb med Tiger, og at han aldri har truffet Joslyn James.

- Jeg er lei av å ha mitt navn dratt igjennom søla på grunn av dette. Jeg har ikke gjort noe galt. Som jeg har sagt gjentatte ganger - jeg visste ingenting om dette.
Det bekreftet også Tiger Woods i et intervju med Golf Channel søndag kveld, et intervju du kan lese mer om her.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.