Tiger & co 16 slag bak

PÅ RETT VEI? Tiger Woods gikk en ny runde under 70 slag under Tavistock Cup tirsdag. (Foto: David Cannon, Getty Images)

Men Tiger viste gode takter igjen.

Lake Nona var overlegne i Tavistock Cup i Florida tirsdag. Anført av en spillesugen Oliver Wilson, som gikk på 65 slag, var laget bestående av Henrik Stenson (68), Ross Fisher (70), Graeme McDowell (70), Peter Hanson (70) og Retief Goosen (71) til slutt hele 16 slag bedre enn neste lag på listen - Albany.

På Albany var Ian Poulter best med en 68-runde, mens Tiger Woods fortsatte sitt gode, solide spill med en 69-runde. Men når spillere som Justin Rose (73), Ernie Els (74) og Trevor Immelman (78) ikke leverer varene, blir det høye scorer.

Isleworth-laget, anført av Robert Allenby (66), ble nummer tre, to slag etter Albany. Det siste laget i turneringen - Queenwood - var ytterligere sju slag bak.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.