Tiger: - Et sted å begynne

ØST OG VEST: Tiger Woods sliter fortsatt med å få ballen dit han vil ut fra tee, men glimtvis var han fornøyd med spillet sitt. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Nakken plaget ikke Tiger Woods. Wedgene, derimot...

Tiger Woods spilte torsdag sin første kompetitive runde igjen etter at han trakk seg midtveis på den siste runden av The Players Championship i forrige måned. Årsaken var en vond nakke, som han nå for det meste har fått orden på.
Bogey
Når det gjelder svingen, derimot, er det fremdeles mye arbeid som gjenstår. Og det er Tiger klar over selv også.
Han begynte Memorial Tournament med en runde på par, etter at han fikk verst tenkelig start. Han begynte med bogey, pådro seg en ny bogey på hull seks, før han hentet seg inn igjen med birdies på hull ni og ti. Men Tiger følte at det var fremgang, særlig ut fra tee og med de lange jernene sine.
- Jeg slo noen slag i dag som føltes som de gjorde i fjor. Jeg trenger bare å komme meg tilbake igjen til det, for det skjedde ikke hele tiden. Men det er et sted å begynne, sa han til pgatour.com etter runden.
Mellom køller
Det han slet mest med på åpningsrunden, var wedgene sine. Fra 100 meter og inn skulle man tro en spiller av Tigers klasse skulle klare å treffe greenen, eller kanskje også komme seg innen tre-fire-fem meter fra flagget. Tiger bommet flere ganger.
- Wedgene mine var forferdelige i dag. Jeg havnet mye mellom køller, og jeg slo forferdelige slag.
Et annet problem for Tiger var at han ikke klarte å dra nytte av noen av banens par fem-hull. Han fikk par på samtlige.
- Jeg spilte dem forferdelig. Du kan ikke spille disse par fem-hullene på even par. Du er nødt til å ta vare på dem, sa Woods.
Men de gode nyhetene for Tiger er at han er ute på banen og spiller golf igjen. Nå er målet å klare cuten, så han får fire kompetitive runder før US Open. Før fredagens runde ligger han på 49. plass, sju slag etter ledende Justin Rose, Rickie Fowler og Geoff Ogilvy.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.