Tiger fit for fight igjen

FRISK OG RASK: Tiger Woods føler han nå kan fokusere på å finne tilbake til godformen. (Foto: All Over Press)

Tiger Woods har ristet av seg alle skadeproblemer, og føler formen er på vei tilbake.

Den tidligere verdenseneren har slitt med skader i lang tid, og med en overhaling av svingen og et mildt sagt ustabilt privatliv de siste sesongene har Tiger opplevd sin største seierstørke i karrieren. Nå føler han seg frisk og rask, og har fått brukt den siste tiden til intens trening for å finne tilbake til sine gamle instinkter.

- De siste par årene har jeg ikke spilt så bra som jeg har ønsket. Jeg har gjort noen endringer i svingen, og skadene mine har også bidratt til dette. Nå er jeg frisk, jeg spiller igjen, og jeg spiller mye og mer stabilt, sa Tiger som for anledningen var i Singapore på promoteringsreise.

Golfens sykliske natur er Tigers forklaring på hans dårlige form de siste sesongene.

- Om du ser på alles karrierer har de perioder hvor de spiller bra og dårlig. Vi spiller ikke bra hele tiden.

Woods har nå falt utenfor topp-50 på verdensrankingen for første gang siden han var en 20 år gammel nybegynner i 1996. Forrige måned spilte han Frys.com Open hvor han delte 30. plassen. Neste uke skal han i aksjon igjen i Australian Open fra 10.-13. november, før han uken etter skal representere USA i Presidents Cup. Se amerikanernes kaptein Fred Couples forsvare uttaket av Tiger under.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.