- Tiger føler seg truet av Rory

CHANGING OF THE GUARD: Greg Norman sier Rory McIlroy er i ferd med å overta for Tiger, og at sistnevnte er fullt klar over det. (Foto: All Over Press)

Greg Norman tar bladet fra munnen, og sier Rory McIlroy har fått et psykisk overtak på Tiger Woods.

Til tross for at Tiger Woods og Rory McIlroy tilsynelatende trives godt i hverandres selskap, sier den tidligere verdenseneren Greg Norman at han tror McIlroy har klart det umulige: Å komme på innsiden av Tigers hode.

Norman, som med sine 331 uker har vært nest lengst på toppen av verdensrankingen etter Tiger Woods sine 623, forteller i et intervju med Fox Sports:

- Ut i fra hva jeg ser føler Tiger seg  truet av Rory. Når har du noensinne sett ham føle seg truet av en annen spiller? Aldri. Men jeg tror tiden hans er ute, og det er normalt; slike ting går gjerne i sykluser på 15 år.

- Jack Nicklaus overtok etter Arnold Palmer, jeg tok det fra Jack, og Tiger fra meg. Nå ser det ut som om Rory overtar etter Tiger, forteller Norman.

Han forteller videre at han tror McIlroy har større sjanse enn Tiger til å passere Nicklaus sin rekord på 18 majortriumfer. Norman gikk på mange smertefulle nederlag i majorer gjennom sin karriere, og han tror Tiger merker presset med å ta igjen Nicklaus.

- Jo mer du ønsker noe, jo mer du strekker deg, desto lenger blir det dyttet unna. Jeg vet alt om dette. Jeg hadde det slik i Masters. Tiger presser seg selv hardere og hardere for han han er ikke den spilleren han en gang var, og det vet han.

Er du enig med Norman? Bruk kommentarfeltet under og si din mening!


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.