- Tiger ga Elin 150 millioner dollar

HOLDER DET? Elin Nordegren og Tiger Woods - spørsmålet er om ekteskapet holder - 880 millioner kroner til tross. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Et 880 millioner kroners plaster på såret?

Tiger Woods skal være desperat etter forsoning med sin svenske kone Elin Nordegren, etter at han ble oppdaget out of bounce og med opptil flere køller i sving - samtidig. Nå skal han ha gitt sin kone 150 millioner dollar som en slags unnskyldning. Det skal også vente ytterligere 150 millioner dollar hvis duoen fortsatt er gift om to år, går det fram av Sunday Express.

Avtalen skal angivelig ha blitt forhandlet fram av Elins søster Josefin Lönnborg, som er advokat. En kilde tett på paret skal ha sagt følgende til søndagsavisen:

- Tiger aksepterer at denne gesten ikke er noen garanti for at Elin ikke vil søke om skilsmisse, men han er desperat etter å gjøre opp for seg, og han ser på dette som én måte å gjøre det på. Den andre er å gjøre som han har lovet - aldri være utro igjen.

Woods skal også ha lovet å fortsette å gå i sexterapi.

- Det er riktig at Elin har tødd opp mye siden bilkrasjen i november, men Tiger er ikke renvasket ennå, sier den ikke navngitte kilden.

Man skal være forsiktig med å legge for mye i slike type utsagn, særlig når de er gjengitt av en avis som Sunday Express, men vi kan vel trygt si at siste ord neppe er sagt - eller skrevet - i saken om Tiger og Elin.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.