Tiger går for nummer åtte

KLAR IGJEN: Tiger Woods er klar for å forsvare tittelen sin i neste ukes WGC-Bridgestone Invitational. (Foto: Jeff Gross, Getty Images)

Tiger Woods har sju seire i turneringen. Nå går han for nummer åtte.

Tiger Woods kunngjorde onsdag at han skal forsøke å forsvare tittelen han vant i World Golf Championships-Bridgestone Invitational i fjor.

Turneringen går av stabelen på Firestone Country Club i neste uke. Woods har vunnet sju ganger på banen. I fjor slo han Padraig Harrington og Robert Allenby med fire slag, og ble dermed den første golfspilleren til å vinne en slagturnering sju ganger på den samme banen.

Woods har aldri blitt dårligere enn nummer fire i Bridgestone Invitational. Turneringen er Tigers første siden British Open, der han delte 23. plassen.

Woods har ennå til gode å vinne i år. Han har deltatt i sju turneringer. Han ligger på 107. plass på FedExCup-listen. De 125 beste etter Wyndham Championship får være med i FedEx-sluttspillet.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.