- Tiger har ingenting å bevise

VENTET: John Daly er ikke overrasket over at Tiger Woods valgte The Masters og Augusta for sitt «comeback». (Foto: Getty Images)

John Daly mener at comebacket ikke en gang er comeback.

- Det blir bare «business as usual» når Tiger går ut på Augusta. Han kommer til å være fullt fokusert på det han skal gjøre. Han har ingenting å bevise for noen. Jeg vil ikke en gang kalle det et comeback, sier Daly til pgatour.com.

Den dobbelte major-vinneren, som selv har hatt - og tidvis fortsatt har - store problemer på privaten, forstår godt at Tiger valgte Augusta som anledning for sin tilbakekomst.

- The Masters er best i klassen på sikkerhet, det er færre folk der, og de har en restrektiv mediapolitikk, sier Daly.

Det er fortsatt usikkert hvilken form Tiger vil være i når han kommer tilbake. Han har jobbet hardt på driving rangen i Isleworth, nabolaget hvor han bor. Men turneringsgolf vil han ikke spiller før han slår ut på Augusta 8. april til det som garantert blir tidenes tv-øyeblikk i golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.