Tiger holder pressekonferanse

TIDENES COMEBACK: Tiger Woods vil bli gjenstand for et enormt fokus når han gjør comeback på Augusta National 8.april. (Foto: Ross Kinnaird, Getty Images)

Tiger skal møte pressen før han spiller på Augusta National.

Tiger har fått kritikk for mye de siste fire månedene, også måten han har håndtert media på etter at sexskandalen ble offentlig. Søndag gjorde han to femminutters intervjuer med Golf Channel og ESPN, men heller ikke det var bra nok for mange.

Nå har Tiger åpenbart hørt på kritikken, og bestemt seg for å møte pressen før han gjør sitt etterlengtede comeback i Masters.

Mandag 5.april skjer det. Det blir Tigers første pressekonferanse på nesten fem måneder, og den første gangen han møter et stappfullt presserom siden han krasjet bilen sin inn i et tre 27.november i fjor.

Woods er den eneste spilleren som er booket til pressekonferanse den dagen.

Legenden Arnold Palmer har i media sagt at Tiger bør være mer åpen.
- Det er opp til ham å si hva han føler er riktig å si for å bøte på situasjonen. Jeg tror det beste for ham vil være å være åpen og bare la dere (pressen, red.anm) fyre løs på ham, sa Palmer tidligere i uken, ifølge AP.
De som skal snakke med pressen dagen etter Tiger, er Phil Mickelson, Geoff Ogilvy og Jack Nicklaus.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.