Tiger ikke bekymret over helgespillet

SLITER I HELGENE: Før var helgene Tigers store styrke. De siste ukene har de vært hans akilleshel. (Foto: All Over Press)

Før var helgene Tigers store styrke. De siste ukene har de derimot vært hans akilleshel. Hovedpersonen selv bekymrer seg likevel ikke. (Se video!)

Tiger Woods er den eneste spilleren som har vunnet tre ganger i år, men svake helgerunder i majorene setter en sur bismak på året. 

Etter å ha gått over to år uten seiere på PGA-touren, har Tiger Woods slått knallsterkt tilbake denne sesongen med seiere i de tunge turneringene Arnold Palmer Invitational, The Memorial og AT&T National. De siste ukene har han derimot slitt når det drar seg til i helgerundene. Spesielt i majorturneringene har det vært mye rom for forbedring.

Det er en trend som ikke lover bra før den andre sluttspillturneringen Deutsche Bank Championship, som slår i gang i Boston fredag. Svak putting, ustabile utslag og dårlig lengdekontroll med de kortekøllene har vært noe av det som har hindret ham i å vinne både fire, fem og seks ganger.

I to av årets majorer, U.S. Open og PGA Championship ledet Tiger etter halvspilt turnering, men falt til slutt til skuffende 21.-og 11. plasser. Tiger mener det likevel bare er snakk om små marginer.

- I store deler av året har jeg ledet pengelisten. Jeg var nummer 1 i FedEx Cup-poeng, og jeg vant tre ganger, så det har ikke vært så dårlig. Det har bare vært noen runder her og der, eller så har det handlet om en up-and-down her og der, eller en viktig putt jeg ikke har klart å senke. Så det er en bra ting at jeg ikke er så langt unna, sa Woods i torsdagens pressekonferanse i forkant av turneringen.

I forrige ukes Barclays-turnering på Bethpage Black lå Tiger tre slag bak teten etter to runder. I tredjerunden tre-puttet han fire ganger - for første gang i karrieren - og gikk på 40 slag  de siste ni på fjerderunden. Det resulterte i sesongverste på 76 slag, og en delt 38. plass. 

Se pressekonferansen med Tiger under!


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.