- Tiger er ikke overrasket

SUPERPOPULÆR: Selv om han ikke er verdens beste golfspiller lenger, er Tiger Woods fremdeles umåtelig populær. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Tiger Woods er ikke overrasket over at han har mistet førsteplassen.

Tiger Woods er ikke lenger ranket som verdens beste golfspiller. For eks-eneren kommer ikke det som noen overraskelse.

- For å være nummer én, må du vinne, og jeg klarte ikke det i år, sa han mandag da han deltok i en oppvisningsturnering på Yokohama Country Club mot den japanske tenåringen Ryo Ishikawa. Tiger er på vei til Shanghai, Kina, der han skal delta i WGC-HSBC Champions. Turneringen begynner torsdag.

Woods hadde vært ranket som verdens beste golfspiller i 281 uker på rad, før Lee Westwood denne uken klatret til topps. Woods sier han gjør sitt beste for å tilpasse seg situasjonen.

- Når det gjelder følelser, så er det det det er. For å bli nummer én, må du vinne og vinne for å holde på plassen. Sånn er det.

Woods er nå nummer to, mens Martin Kaymer er nummer tre. Phil Mickelson og Steve Stricker følger på plassene etter.

Tiger gjorde en sterk figur under Ryder Cup, og mange er derfor spente på hva han kan vise i Kina denne uken. Særlig siden han akkurat har mistet førsteplassen. Med tre turneringer igjen av sesongen, håper Woods at han kan klare å snu ting rundt for sin egen del.

- Forhåpentligvis kan jeg avslutte sesongen på en god måte. Jeg ser virkelig fram til disse turneringene, og forhåpentligvis vil de lede mot et bedre 2011, sa han.

Phil Mickelson er for øvrig regjerende mester i denne ukens turnering.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.