Tiger jager nye sponsorer

INN HER, KANSKJE? Tiger Woods snakker med potensielle kinesiske sponsorer med tanke på et fremtidig samarbeid. Om de befinner seg i denne bilen, er ikke godt å si. (Foto: Ryan Pierse, Getty Images)

Tiger Woods vurderer tilbud fra nye sponsorer i Kina.

Den tidligere verdenseneren har fått sponsortilbud fra diverse kinesiske selskaper. Woods driver nå og tygger på om han skal slå til eller ikke.

Etter at utroskapsskandalene begynte å rulle omtrent på denne tiden i fjor, mistet Tiger den ene store sponsoren etter den andre. Det betydde en drastisk reduksjon i antall dollar som automatisk rullet inn på kontoen hans, og selv om han ikke lider noen umiddelbar pekuniær nød likevel, en svindyr skilsmisse til tross, er det greit å cashe inn der man kan.

- Vi vurderer kinesiske selskaper, siden de vurderer meg. Det handler bare om å finne den rette matchen og troen på at selskapet og jeg kan hjelpe hverandre, fortalte Woods til Reuters i helgen.

Tiger endte på en delt sjetteplass i HSBC Champions i Shanghai i forrige uke. Denne uken deltar han i Australian Masters i Melbourne, en turnering han vant i fjor. Tiger får for øvrig 17,5 millioner kroner for å delta, så pengelens blir han ikke med det første.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.