Tiger: - Jeg er bedre

KLAR IGJEN: Tiger Woods er klar for Quail Hollow Championship i Nord-Dakota denne uken. (Foto: Ross Kinnaird, Getty Images)

Tiger Woods gjør seg klar til et nytt "comeback" - i bedre form enn sist.

En hel golfverden holdt pusten da Tiger Woods gjorde comeback på Augusta National tidligere i måneden. Han endte på fjerdeplass, etter svært variabelt spill, og etter turneringen sa han at han ikke visste når han kom til å konkurrere igjen.

63-runde
Ikke lenge etter kom beskjeden om at han skal spille Quail Hollow Championship, en turnering som går av stabelen denne uka.

Og Tiger tror han er i bedre form denne gangen.

- Jeg tok litt fri etter Masters for å dykke litt og være sammen med familien min. Jeg gikk imidlertid en morsom runde golf sammen med min venn John Cook på Isleworth Country Club. Jeg gikk på 63, så spillet mitt kommer seg, skriver Tiger i en blogg på hjemmesiden sin.

Han har fått Masters på avstand, og sitt noe ville spill til tross, var verdenseneren fornøyd.

Fantastiske fans
- Å være med på back nine på søndag og ende på fjerdeplass, med så lite forberedelser, med alt som har skjedd i livet mitt, var ganske bra. Jeg visste ærlig talt ikke hva jeg kunne forvente av fansen, men de var helt fantastiske. Fra mandag til søndag. Det var uvirkelig, mener Tiger.

Woods skal også spille The Players Championship om to uker og AT&T National i juli. Den sistnevnte turneringen er han vertskap for.

Gleder seg
Men denne uken er det altså Quail Hollow Championship i Nord-Dakota som gjelder. Tiger mener banen er en av hans favoritter på touren.

- Den er tradisjonell, vanskelig, og du må mestre flere typer slag. Jeg vant der i 2007, og jeg gleder meg til å komme tilbake, skriver han.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.