Tiger: - Jeg er forberedt

NYE TIDER: Tiger Woods, her sammen med sin nye caddie Joe LaCava, ser harmonisk og blid ut for tiden. Kanskje Tiger har nådd sitt bunnpunkt? (Foto: Robert Laberge, Getty Images)

Det er alltid store forventninger til Tiger Woods. Denne gangen er det kanskje grunn til det også.

Den en gang så suverene verdenseneren har falt til en 51. plass på verdensrankingen, mye takket være skader, men denne uken er det en skadefri Woods som returnerer til PGA-touren. Frys.com Open heter turneringen, og siden Tiger ikke var kvalifisert til FedExCup-sluttspillet, har han hatt god tid på seg til forberedelser.
I månedsvis har Woods snakket om at han trengte "reps", repetisjoner, mengdetrening om du vil, og det er nettopp det han har lagt til grunn. I helgen gikk han en treningsrunde på 62 slag, noe som bærer bud om en Tiger slik vi kjenner ham.
- Jeg er fornøyd med hvordan ting har utviklet seg fra tee til green. Jeg har hatt anledning til å trene og jobbe med alt, noe som har vært bra, noe jeg har ikke har kunnet på en stund. Jeg er veldig fornøyd med alle aspekter av spillet mitt.
På grunn av skade har Woods bare deltatt i åtte PGA-turneringer i år. Han har to topp ti-plasseringer, inkludert en delt fjerdeplass i Masters. Det var en bittersøt uke for Woods, for i tillegg til å kjempe om seieren, pådro han seg også en ny skade.
- Etter det måtte jeg holde meg til et visst antall slag, et visst antall hull, og jeg kunne ikke stå lenge på beinet mitt. Alt det satte begrensninger for meg.
Men nå er styrken hans tilbake.
- Jeg har eksplositivtet igjen i beinet. Alt det er tilbake. Jeg har også vært nødt til å implementere svingendringer, og det er vanskelig når man ikke er helt bra. Men nå er jeg forberedt, sier Woods.
Torsdag slår han ut klokken 21.10, norsk tid. Så får vi se, da, hvor forberedt og god Tiger er.
 
Hvilken plass tror du Tiger ender opp på? Bruk kommentarfeltet under og si hva du tror!

 
Kilde: pgatour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.