Tiger: - Jeg var på gang

ET STYKKE IGJEN: Tiger Woods vet han har en bit igjen før han er tilbake i toppform. (Foto: Sam Greenwood, Getty Images)

De to siste hullene ødela for en bra Tiger-runde.

Ny dag, samme historie. Slik kan i grunnen Tiger Woods' tredjerunde av The Players Championship oppsummeres. Han traff bare ti av 18 greener på normert antall slag, og kom seg i hus på 71 slag - en under par.

Men det var de to siste hullene som ødela for en ellers ganske så bra runde. Tiger var tre under par før det fantastiske 17. hullet, der han treputtet for bogey. Han fulgte opp det med en ny bogey på det siste. -3 ble altså til -1, og det som kunne blitt en meget solid runde, ble isteden noe helt på det jevne.

Det betyr også at Woods ikke vinner Players i år heller, og at spørsmålene om hans form, sving - alt det der - vil fortsette å komme.

Tiger har nå spilt ni kompetitive runder på sju måneder. Han har vært både høyre og venstre, og ikke funnet fairway i mer enn 55 prosent av forsøkene. Greener har han i og for seg truffet nok av, men han har ikke vært i nærheten av sitt gamle jeg med putteren. Han har bare satt en putt som har vært lenger enn tre meter på de tre første rundene av Players.

Likevel følte Woods at han slo ballen bedre på lørdag enn han hadde gjort hele uken.

- Jeg var litt på gang, forklarte han.

I hvert fall til de to siste hullene.

Nå får han enda en runde på seg til å justere og prøve å finne godfølelsen igjen.

- Jeg trenger kort og godt bare flere runder. Man snur ikke slike ting over natten, sa han.
Kilde: pgatour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.