Tiger: - Jeg er veldig fornøyd

I OPPOVERBAKKE: Tiger Woods gikk to meget solide runder i The Barclays forrige uke. Er verdenseneren tilbake mot god, gammel form? (Foto: Hunter Martin, Getty Images)

Tiger Woods nærmer seg årets første seier.

Tiger Woods gikk en solid sisterunde av The Barclays søndag, der han endte på 67 slag og en delt 12. plass. Det betydde at han kvalifiserte seg til neste turnering i FedEx-sluttspillet med god margin. Sannsynligvis er han klar for neste også.

- Hvis jeg hadde puttet som i dag på de to midterste rundene, så hadde jeg vært der oppe. Ironisk nok slo jeg ballen bedre i går, sa Tiger etter sisterunden.

12. plassen betydde at han avanserte til 65. plass i poengracet. Neste turnering ut er Deutsche Bank Championship, som begynner fredag. Og Tiger begynner å få igjen selvtilliten.

- Jeg har vunnet på de tre neste banene, sa han.

Nå reiser hjem til Orlando for å fortsette å trene. Han er godt fornøyd med utviklingen.

- Jeg er veldig fornøyd. Jeg fant noe i svingen min da jeg varmet opp i dag, og jeg fortsatte med det. Jeg slo mange gode putter i dag.

Puttingen har vært den delen av spillet som har sviktet verdenseneren i størst grad etter comebacket i april.

- Jeg var nær ved å vinne denne uken. Hvis jeg hadde satt det sammen på greenen på alle de fire dagene, så hadde jeg vært der oppe.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.