Tiger kan bli sin egen trener

Tiger kan bli sin egen trener

FIKK FYKEN: Sean Foley og Tiger Woods er ikke lenger kolleger. Nå kan Tiger bli sin egen trener. (Foto: Getty Images)

Tiger Woods sparket for noen uker siden sin trener Sean Foley. Han har fortsatt ikke bestemt seg for hvorvidt han skal ansette en ny trener eller ikke.

Det skriver han i et blogginnlegg som ble publisert på hans hjemmeside torsdag

 

– Når det kommer til min trenersituasjon, er det ikke noe fasit på hva jeg bør gjøre. Det kan godt hende jeg kommer til å gjøre det på egenhånd. Jeg holder mulighetene mine veldig, veldig åpne. Før jeg kommer tilbake må jeg bli helt frisk, se hvordan jeg føler meg og ta det derfra. Det er hovedprioritet. Derfra kan jeg bestemme meg for hva jeg skal gjøre med trenersituasjonen, skriver Woods.

 

Woods skriver også om rehabiliteringsprosessen etter ryggskaden, og sier han ikke har svingt en golfkølle siden han misset cuten i PGA Championship forrige måned. Han håper på å slå sine første slag i slutten av september eller starten av oktober.

 

– Jeg har fått styrken tilbake, og trenger å få tilbake eksplosiviteten før jeg starter igjen, slår den tidligere verdenseneren fast.

 

Ryktemøllen begynte å rulle umiddelbart etter at Tiger sparket Sean Foley. Tigers tidligere trener, Butch Harmon ble umiddelbart lansert som favoritt til å få tilbake sin gamle jobb, men var raskt ute med å helle kaldt vann på ryktene.

 

Han sier han aldri kommer til å trene Tiger igjen, og sier han er best tjent med å være sin egen trener. Det samme sier Hank Haney, en annen av Tigers tidligere trenere.

 

Woods uttalte nylig at hans tidligere trenere ikke kjenner golfsvingen på samme måte som ham selv.

 

– Jeg tror jeg vet mye mer enn dem. De har aldri kjent på kroppen hvordan det er å kjempe om seier i innspurten av en majorturnering. Hvordan hendene føles. Hvordan kroppen føles, sier Woods.

 

Tror du tiden er inne for at Tiger Woods bør være sin egen trener for første gang i sin profesjonelle karriere, eller har alle spillere - inkludert Tiger - godt av et «ekstra sett» med øyne? Fortell din mening i kommentarfeltet under.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.