Tiger kjemper om seieren

Tiger kjemper om seieren

Tiger Woods fortsetter å briljere og kjemper om seieren etter tre runder av Valspar Championship.

Tiger Woods´ imponerende comeback ble enda bedre etter at han gikk fire under par på tredjerunden i Valspar Championship. 67-runden gjør at han har sin 80. triumf på PGA Touren innen rekkevidde. 

Det er kun den fjerde turneringen han spiller i år, men det er Woods som drar de store publikumsmassene på Innisbrook Resort. Han leverte sin beste score på de 13 rundene han har spilt i 2018. 

Gamle, langtslående Tiger

Noe av det som har overrasket mest, er hvor langt Woods slår igjen. Tiger Woods svinghastighet er den råeste i feltet denne helgen. På lørdag registrerte han den høyeste hastigheten av alle, 129.2 miles per hour er det ingen andre som er i nærheten av. 

I angrepsposisjon

Woods ligger på delt andreplass før sisterunden, ett slag bak rookie Corey Conners som gikk på 68 slag lørdag. 
Tiger spiller i den nest siste gruppen som slår ut søndag. 

Woods har ikke hatt et så godt utgangspunkt før sisterunden siden han lå på delt tiendeplass i The Wyndham Championship i 2015. Hans foreløpig siste seier på PGA Touren kom tilbake i 2013. 

Magnus Sveen

Magnus Sveen

Les flere av mine artikler.

Ansvarlig redaktør i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.