- Tiger klar for Memorial

KLAR IGJEN, MEN HVOR GOD? Tiger Woods er klar for Memorial Tournament, men spørsmålet alle kommer til å stille seg, er i hvilken tilstand. (Foto: David Cannon, Getty Images)

Tiger Woods kommer tilbake til konkurransespill i neste uke.

Golf Channel melder at verdenseneren er påmeldt til Memorial Tournament. I den siste turneringen Tiger deltok i, The Players Championship, måtte han trekke seg midtveis på den siste runden på grunn av en nakkeskade.

Nå har han tydeligvis fått orden på den.

Ifølge samme tv-kanal vil Tiger også delta i en nihulls skins-match på Muirfield Village dagen før, en kamp der også Phil Mickelson, Steve Stricker, Rory McIlroy, Kenny Perry, Sean O'Hair, Zach Johnson og turneringens vert Jack Nicklaus skal delta.

Woods er regjerende mester i Memorial Tournament, der han nå totalt har fire seire. Han har tidligere sagt at han skal delta i AT&T National tidlig i juli.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.