Tiger klar til British Open

SLÅR TIL IGJEN: Tiger Woods er klar for British Open 2010. (Foto: Richard Heathcote, Getty Images)

Så er det bekreftet: Tiger Woods deltar i British Open til sommeren.

Tiger Woods tiltrekker seg oppmerksomhet nær sagt uansett hva han gjør. Nylig måtte han trekke seg midtveis på sisterunden av The Players Championship på grunn av en nakkeskade, en skade som senere viste seg ikke å være alvorlig.

Det er ikke kjent om han spiller noen turnering før US Open, som han også er påmeldt til, men mandag ble det altså klart at verdenseneren deltar i sommerens British Open på St. Andrews.

Woods har sjansen til å bli den første spilleren i turneringens 150-årige historie til å vinne tre ganger på St. Andrews, der golfens eldste turnering går av stabelen fra 15-18. juli.

Tiger skal også spille AT&T National på Aronimink etter US Open, men foreløpig har han ikke meldt sin ankomst til noen andre turneringer. Mange tror han kommer til Memorial, turneringen som spilles to uker før US Open, men så langt er ingenting offisielt.

Kilde: pgatour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.