Tiger - klar til å brøle igjen

KLAR IGJEN: Tiger Woods kan knapt vente med å sette i gang med en ny sesong. (Foto: John M. Heller, Getty Images)

Tiger Woods begynner 2011-sesongen allerede neste uke.

Det er enorme forventninger til Tiger Woods før 2011-sesongen, siden han ikke vant en eneste seier i 2010. Akkurat det har mange årsaker, og vi trenger ikke rippe opp i dem her. Woods viste tegn på gode, gamle takter mot slutten av fjoråret, og hadde det ikke vært for at Graeme McDowell var ustoppelig med putteren på siste dag av Chevron World Challenge i desember, ville Tiger ha turneringen han var vertskap for.

Det gjorde han altså ikke, men en hel golfverden så glimt av gammel storhet.

Nå har han bekreftet at han begynner årets sesong med Farmers Insurance Open på Torrey Pines neste uke. Tiger vant turneringen tre år på rad, men han har ikke spilt der de to siste årene.

Woods har mistet førsteplassen på verdensrankingen til Lee Westwood, og den forrige seieren kom i Australian Masters i 2009. Men Tiger er optimistisk.

- Jeg har trent hardt. Nå er det tid for å konkurrere. Hooah! skrev Tiger på sin twitterprofil nylig.

Phil Mickelson, ranket som nummer fire i verden, har også sagt at han skal delta i turneringen. Lefty deltar for øvrig i denne ukens Abu Dhabi Championship på Europatouren. Der er han ikke alene. Graeme McDowell, Louis Oosthuizen, Martin Kaymer og Lee Westwood er bare noen av stjernene som deltar.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.