Tiger klar for US Open

IKKE HELT SEG SELV: Til tross for at Tiger slo i øst og vest i helgens Masters, ble han likevel nummer fire. (Foto: Harry How, Getty Images)

Tiger Woods og Phil Mickelson har meldt seg på til US Open.

Etter Masters i helgen, der Mickelson til slutt trakk det lengste strået og vant, sa både han og Tiger Woods at de ikke visste hvor de ville stille opp neste gang.

Nå er det bekreftet at begge deltar i sommerens US Open på Pebble Beach.

Turneringen går av stabelen mellom 17 og 20. juni. Normalt sett ville Tiger ha spilt minst tre turneringer imellom Masters og US Open - Quail Hollow Championship, The Players Championship og Memorial Tournament, men det er ikke så mye som er normalt ennå for Tiger.

Pebble Beach er banen der han vant US Open med 15 slags margin tilbake i 2000. Ernie Els og og Miguel Angel Jimenez delte andreplassen den gangen. Tiger har tre US Open-titler i blant sine 14 totalt.

Woods ble nummer fire i helgens Masters, etter at han hadde vært borte fra golfen i fem måneder.

Phil Mickelson, for øvrig, har fem andreplasser i US Open.
 
Kilde: Associated Press

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.