- Tiger kommer tilbake

VIL GJØRE ALT BEDRE: Fred Couples tror alt blir bedre når Tiger Woods er tilbake i god, gammel form. (Foto: Brendan Thorne, Getty Images)

President's Cup-kaptein Fred Couples er ikke i tvil.

Det har ikke vært mye som har minnet om den vante utgaven av Tiger Woods i 2010-sesongen, av årsaker vi ikke skal rippe opp i her. Fred Couples, selv en legendarisk golfspiller og kaptein for neste års amerikanske President's Cup-lag, tror Tiger vil komme tilbake for fullt i 2011. Ikke bare det - Couples tror en Tiger tilbake i form vil revitalisere PGA-touren.

Couples tror det bare er et spørsmål om tid før den tidligere verdenseneren har perfeksjonert sin nye sving og gjenfunnet killerinstinktet som gjorde han til slik en formidabel golfspiller.

- Tiger er den samme store spilleren han alltid har vært. Han har bare ikke spilt så godt denne sesongen, og det er det mange grunner til, mener Couples.

Ifølge Couples var Tigers inntog på PGA-touren for 12 år siden en ren velsignelse. Med Tiger fulgte en mye større interesse for golfsporten verden over. Prispengene føk også rett til værs.

- Når Tiger kommer i gang igjen, noe jeg er overbevist om at han vil gjøre, så vil touren vår igjen få flere seere og bedre rating, mener Couples.

Veteranen er for øvrig i Sydney denne uken for å delta i Australian Open.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.