- Tiger er mer enn klar

SPILLESUGEN: Tiger Woods kommer til å gi alt under Ryder Cup i begynnelsen av oktober. (Foto: Mike Ehrmann, Getty Images)

Corey Pavin tviler ikke på Tiger Woods, men lover ikke verdenseneren fem kamper i Ryder Cup.

Det nærmer seg Ryder Cup med stormskritt, og temperaturen stiger unektelig. Alle lurer på hvem som vil spille med hvem, mot hvem, og hvordan det hele vil gå.

Den det stilles flest spørsmål ved, er som vanlig Tiger Woods. Amerikaneren har hatt en middelmådig sesong på PGA-touren, og han har en skuffende statistikk når det gjelder Ryder Cup.

Men USAs kaptein Corey Pavin er ikke i tvil verken om Tigers motivasjon eller evner. Men det er ikke sikkert Tiger får spille alle kampene i turneringen for det.

- Tiger sier han vil spille alle kampene. Vi har snakket om at det kanskje ikke blir alle fem, og da har han sagt: "det som er best for laget."

Pavin er ikke i tvil om at Tiger er klar.

- Han er mer enn klar. Når han er til stede, er han 100 prosent til stede. Jeg tror folk ser på statistikken hans og konkluderer ut fra den. Men bare fordi han ikke har en veldig god statistikk i Ryder Cup, betyr ikke det at han ikke har hjertet sitt i turneringen.

Pavin tror, i likhet med omtrent alle eksperter som finnes, at amerikanerne er underdogs i år. Han har brukt mye tid de siste ukene på å tenke ut hvem som skal spille med hvem, men han vil ikke avsløre noen parsammensetninger ennå. Han har fått en liste fra alle spillerne, hvem de helst vil spille med, men han har ikke lovet dem noe som helst.

- Men jeg tror ikke det blir noen overraskelser. Kanskje det blir det for fansen, men det blir ikke noe ekstraordinært.

Pavin er klar over Woods' suksess når han spiller sammen med Steve Stricker. Duoen spilte sammen under President's Cup i fjor, og da vant de rubbel og bit. Jim Furyk har også god statistikk sammen med Tiger. At verdenseneren spiller sammen med en av de to, er høyst sannsynlig.

Kilde: Associated Press


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.