Tiger - nå også på twitter

NYE TAKTER: Tiger Woods pleier forholdet til sine fans. Nå har han også begynt å twitre. (Foto: Robert Clanflone, Getty Images)

Og det stopper ikke der.

Tiger Woods sendte onsdag ut sin første tweet, nesten halvannet år etter at han - eller noen som jobber for ham - opprettet en profil for den tidligere verdenseneren.

Og ikke bare det: onsdag publiserte Newsweek en artikkel Woods hadde ført i pennen, en sak med tittelen "How I've Redefined Victory." I tillegg skal han være gjest på ESPN Radios "Mike & Mike in the Morning" denne uken.

Tiger er med andre ord ute på en aldri så liten sjarmoffensiv. Det er kanskje passende med tanke på at det nærmer seg et år siden problemene hans startet.

Tiger har hatt en twitterkonto siden juni 2009, men ytringene som har kommet der, har vært for å melde fra om twittersiden sin, Facebook-siden eller når hjemmesiden har fått en ansiktsløfting.

Onsdag formiddag kom imidlertid en ny tweet: "What's up everyone. Finally decided to try out twitter!"

Woods hadde over 90.000 tilhengere før det. I løpet av tre timer hadde han fått 40.000 til. Og det renner på, særlig etter at det ble bekreftet at det faktisk er Tiger selv som twitrer.

"Yep, it's me. I think I like this twitter thing. You guys are awesome. Thanks for all the love."

- Det er et positivt skritt for ham. Han gjør en innsats for å gjøre ting annerledes, sier hans agent Mark Steinberg.

Neste turnering for Tiger er Chevron World Challenge. Det er hans siste i 2010.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.