Tiger nærmer seg balanse

BYGGER SEG OPP: Tiger Woods nærmer seg den spilleren og personen han en gang var. (Foto: Robert Clanflone, Getty Images)

Tiger Woods er glad for det han har opplevd det siste året.

For et år siden snudde livet til Tiger Woods seg på hodet. Bokstavelig talt. Torsdag lot han seg intervjue i 25 minutter av ESPN Radio, der han beskrev det siste året som det beste som kunne ha skjedd ham.

- Den største overraskelsen for meg har vært hvor støttende fansen har vært. Den eneste måten jeg kan bygge opp imaget mitt på, er å få grep om hvem jeg er. Jeg var ikke fornøyd med den jeg var. Jeg gjorde ting som jeg moralsk sett og inni meg visste at jeg ikke skulle gjøre.

I tillegg til å la seg intervjue på radio, har Tiger de siste dagene vært å se i en artikkel i Newsweek, der han forteller om det som har skjedd med ham det siste året. Som om ikke det er nok, har han begynt å twitre også.

På spørsmål om hva Tiger tror han har lært om seg selv i løpet av det siste året, svarte Woods at han ikke var den personen han pleide å være. Han er også en lykkeligere mann.

- Jeg er klarere på hvem jeg er og hvor jeg ønsker å være.

Og det viktigste i livet hans, som han også har understreket tidligere, er barna hans. I Newsweek-artikkelen beskriver han hvor mye mer glede han får over å bade sin sønn istedenfor å slå en bøtte med baller.

- Sakte, men sikkert begynner jeg å gjenfinne balansen jeg hadde mistet. Min helbredelsesprosess er langt fra over, men jeg begynner å sette pris på ting jeg hadde glemt tidligere. Jeg lærer at noen seire kan bety smil, ikke trofeer, og at livets mest trivielle ting kan bringe glede.

Woods, som har vunnet 14 majortitler i karrieren, skal spille én turnering til i 2010 - Chevron World Challenge. Vinner han ikke den, blir årets sesong den første siden 1995 uten seier for den tidligere verdenseneren.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.