Tiger overlevde igjen

NÆRMER SEG: Tiger Woods begynner å finne tilbake til sitt gode, gamle jeg. (Foto: Mike Ehrmann, Getty Images)

Det er ett år siden sist Tiger Woods vant på PGA-touren. Men fremgangen fortsetter.

Tiger Woods klatret ytterligere på FedEx-rankingen og reddet førsteplassen på verdensrankingen i samme slengen med sin 11. plass i Deutsche Bank Championship.

Woods noterte seg for sin tredje runde på rad på 60-tallet, etter at han avsluttet turneringen på 68 slag. Det var ikke godt nok til å utfordre Charley Hoffman og de andre spillerne i toppen, men likevel - det var klar fremgang på mange områder. Nøkkelen til spillet hans, ifølge han selv, er hvordan han klarer å gjøre justeringer underveis på runden. Justeringer til det bedre.

- Jeg føler meg bra med det jeg jobber med, sa Woods da han kom i hus mandag. - Det viktigste er hvordan jeg fikser ting ute på golfbanen. Det er umulig å gjøre hvert slag perfekt. Å være i stand til å gå utpå der og forstå hva jeg må gjøre, og så gjennomføre det, er ganske bra, mente han.

Woods var også godt fornøyd med puttingen sin mandag, særlig på back nine. På de sju siste greenene enputtet han, blant annet.

- Jeg slo ballen ganske bra hele dagen. Jeg misset noen putter tidlig, men med en gang jeg fikk orden på hastigheten, begynte jeg å senke en god del putter.

Både Steve Stricker og Phil Mickelson hadde gode muligheter til å overta førsteplassen på verdensrankingen mandag, men ingen av dem tok vare på sjansen. Mickelson imploderte nærmest med en 76-runde, mens Stricker bare klarte fem slag bedre.

Tigers forrige seier på PGA-touren kom i BMW Championship, turneringen som begynner i Chicago torsdag. Det er med andre ord et helt år siden.

- Jeg må bare fortsette å spille bra. Å vinne tar hånd om alt. Verdensrankingen, trofeene og alt som følger med. Alt det skjer bare hvis du vinner. I det meste av karrieren min har jeg vært i stand til å gjøre det, det har bare ikke skjedd i år.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.