Tiger og Rory returnerer til Abu Dhabi

Tiger og Rory returnerer til Abu Dhabi

REISER ØSTOVER: Rory McIlroy og Tiger Woods har blitt gode kompiser. Snart møter de hverandre igjen. (Foto: All Over Press)

Verdens to beste golfspillere møter hverandre igjen i neste års Abu Dhabi HSBC Golf Championship.

Det ble bekreftet onsdag. Turneringen slår i gang på nyåret, nærmere bestemt 17. januar. Rory McIlroy har endt på andreplass de to siste gangene han har deltatt i turneringen. Siden da har han befestet sin posisjon som verdens beste golfspiller.

Les også: Roligere program for McIlroy

Woods startet årets utgave av turneringen med en ledelse før den siste runden, men sviktet på avslutningsrunden og endte til slutt to slag bak vinneren Robert Rock, og slaget bak McIlroy. Siden da har han funnet formen og vunnet Arnold Palmer Invitational, The Memorial og AT&T National.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.