Tiger ryggoperert igjen - trolig ute i seks måneder

Tiger ryggoperert igjen - trolig ute i seks måneder

Tiger Woods har blitt ryggoperert for fjerde gang på tre og et halvt år.

Tiger Woods har gjennomgått sin fjerde ryggoperasjon siden september 2014. Det betyr sannsynligvis over og ut også for årets sesong.

Woods skrev på sin nettside torsdag at han har gjennomgått nok et inngrep for å lindre pågående smerter i ryggen og beinet.

I følge pressemeldingen, som ikke spesifiserte når han ble operert, må Woods nå hvile i flere uker før han starter med terapi og behandlinger. Videre står det at pasienter med lignende operasjoner vanligvis er tilbake i full aktivitet etter seks måneder. 

Det betyr at han ikke vil være tilbake i aksjon før til høsten, og dermed går glipp av hele årets PGA Tour-sesong – inkludert årets tre gjenværende majorer.

– Operasjonen gikk bra, og jeg har tro på at dette vil dempe ryggspasmene og smertene mine. Når jeg kommer tilbake, ser jeg frem til å leve et normalt liv, leke med barna mine, spille konkurransegolf og leve uten smertene jeg har kjempet mot så lenge, sier Woods.

Woods har ikke vært å se på golfbanen siden han trakk seg fra Dubai Desert Classic tidlig i februar. Det var bare hans tredje turnering etter skadeopphold på 16 måneder.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.