Tiger klar til the Players: – Jeg trengte en pause

Tiger klar til the Players: – Jeg trengte en pause

Tiger Woods skremte mange da han trakk seg fra forrige ukes Arnold Palmer Invitational med skade. Heldigvis er han tilbake allerede denne uken i golfens «femte major».

I desember 2017 kom Tiger Woods endelig tilbake til PGA Tour-sirkuset etter et tre år langt skademareritt.

Siden da har den tidligere verdenseneren tilsynelatende vært i god form, men etter en skadefri 2018-sesong satte han en støkk i mange tirsdag forrige uke da han trakk seg fra Arnold Palmer Invitational.

Heldigvis var det ikke snakk om komplikasjoner med korsryggen som ble operert i april 2017.

Tiger har fått behandling for en forstrekning i nakken og understrekte at han ikke har noen langsiktige skadebekymringer. Nå er det bekreftet at han pegger opp på TPC Sawgrass når The Players braker løs i Florida torsdag.

– Alt er bra. Jeg føler meg bra. Jeg trengte en friuke forrige uke, sa Tiger da han møtte pressen på Sawgrass mandag.

Han har også fått utdelt gruppe de to første rundene med Patrick Reed og Webb Simpson. De slår ut klokken 19.27 norsk tid torsdag.

Woods har ikke offentliggjort noen andre turneringer på programmet sitt i nærmeste fremtid, men det er ventet at han kommer til å spille enten Valspar Championship om to uker, hvor Viktor Hovland også deltar, eller WGC-Dell Match Play uken etter som en siste oppvarming før årets store høydepunkt, The Masters 11. april.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.