Tiger sesongåpner neste uke

Tiger sesongåpner neste uke

TO PÅ RAD: Tiger Woods skal spille to turneringer på rad i andre halvdel av januar. (Foto: All Over Press)

Tiger Woods bekrefter at han vil starte 2013-sesongen i neste ukes Abu Dhabi Golf Championship.

Woods, som endte på tredjeplass i fjorårets utgave av turneringen, skal delta for andre år på rad. Dermed får Espen Kofstad muligheten til å spille mot Tiger og Rory McIlroy i bare sin andre Europatour-turnering for året. I et intervju med TV2 Sporten i helgen, sa Kofstad med et glimt i øye at han satser på å spille mot Tiger på søndagen, og slå han på det siste hullet.

 

I fjor var det engelskmannen Robert Rock som stod for den store overraskelsen. Tiger startet fjerderunden i ledelse, men Rock tok seg forbi Tiger og vant hele turneringen - en seier som for alvor satte Rock på golf-kartet.

 

- Jeg gleder meg til å konkurrere igjen. Forhåpentligvis vil mine gode treningsøkter gi resultater, sier Woods i en pressemelding publisert på hans hjemmeside tidligere denne uken. 

 

Han bekrefter samtidig at han skal spille Farmers Insurance Open på Torrey Pines uken etter. Dette er en av Tigers desiderte favorittbaner. Hans siste majorseier i 2008 kom nettopp der, og banen har vært arena for syv av hans seiere.

 

- Jeg har god statistikk fra Torrey Pines. Jeg vokste praktisk talt opp med å spille South og North-banene. Fansen der har alltid vært støttende, og jeg ser frem til å returnere, legger han til.

 
 

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.