Tiger skal spille med Spieth og Stenson

Tiger skal spille med Spieth og Stenson

Tiger Woods og Henrik Stenson spiller sammen de to første rundene av Valspar Championship. (Foto: Getty Images)

Tiger Woods er plassert i gruppe med de to siste The Open-vinnerene i de to første rundene av Valspar Championship.

Denne uken slår Valspar Championship i gang i Florida i det som blir Tiger Woods sin første opptreden i turneringen noensinne. Turneringen spilles på Innisbrook Resort i Palm Harbor, og dette blir første gang Tiger spiller banen siden 1996.

Under torsdagens åpningsrunde er det liten tvil om at Tiger kommer til å være i TV-ruta mye når han slår ut klokken 18.46 norsk tid i ball med Henrik Stenson og Jordan Spieth. Sistnevnte vant for øvrig turneringen i 2015.

Årets første majorturnering, The Masters, er nå bare én måned unna, og Tiger Woods har forpliktet seg til å spille også neste ukes Arnold Palmer Invitational på Bay Hill. Det kommer til å bli hans femte turnering for sesongen og sannsynligvis også den siste før Masters braker løs 5. april.

Les også: Haugsrud om Tiger: – Håper han spiller nok turneirnger før The Masters 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.