Tiger er snart tilbake

SNART TILBAKE: Tiger Woods er snart tilbake igjen på golfbanen, skal vi tro han selv. (Foto: Sam Greenwood, Getty Images)

Skaden til Tiger Woods er nå kartlagt.

Tiger Woods måtte stå av The Players Championship midtveis på den siste runden sist helg på grunn av en nakkeskade. Tiger hadde slitt med skaden i lengre tid, og en røntgenundersøkelse i begynnelsen av denne uken avslørte at Tiger har en betennelse i et ledd i nakken. Betennelsen gjør det vanskelig å vri på hodet, men det er ingen skade som krever noe mer enn medisiner, massasje og hvile.
- Nå trenger jeg å få orden på dette, og jeg vil komme tilbake til golfbanen når jeg er fysisk skikket til det, skriver Tiger på sin hjemmeside.
Det er uklart hvor lang tid han vil trenge på å bli bra. På en pressekonferanse tidligere i uken sa han at han håpet å være i stand til å kunne forsvare tittelen han vant på Muirfield Village i fjor, Memorial Tournament, en turnering som begynner 3. juni.
Kilde: pgatour.com
Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.