Tiger snart tilbake i trening

SKADET: Tiger Woods sliter med et vondt kne, en vond akilles og en vond rygg. Men han regner med å være klar til US Open. (Foto: Streeter Lecka, Getty Images)

Tiger Woods er på bedringens vei.

Den tidligere verdenseneren har for første gang på svært mange år falt ut av verdensrankingens topp ti-liste. Akkurat det plager ham neppe så mye. Det viktigste nå er å bli bra igjen i akillesen og kneet som har voldt ham hodebry helt siden Masters. Under The Players nylig måtte han gå av etter ni spilte hull. Da var han seks slag over par. Han har også problemer med ryggen.
- Men du bare spiller igjennom disse tingene. Det er forskjell på å ha vondt og å være skadet.
Den siste uken har han gått på krykker, og han sier det har gjort ham godt. Han spiller neppe i neste ukes Memorial Tournament i Dublin, Ohio, men han forventer å være klar igjen til US Open. Den turneringen går av stabelen mellom 16. og 19. juni på Congressional.
- Jeg har hatt fire operasjoner på mitt venstre kne. Naturlig nok er det ikke hva det var da jeg var liten, sier han. Men han tror han vil være tilbake i trening i løpet av uken.
- I løpet av den neste uken håper jeg at jeg kan trene igjen uten smerter.
Det var under et event for å promotere AT&T National-turneringen Woods snakket med pressen om sine skader. Han sa også to ord om hvorfor han ikke lenger er ranket blant de ti beste i verden.
- Jeg har ikke spilt. Det er en av grunnene til at jeg har falt så lavt som jeg har. Og når jeg spilte, så spilte jeg ikke bra. Å vinne tar hånd om alt det.
Før seansen tirsdag skrev Tiger på twitter at han ville donere en million dollar til sin stiftelse hvis ingen journalister spurte han om skaden. Men det kom allerede i første spørsmål. Senere la Woods ut en ny twittermelding der han skrev at han ville donere pengene uansett.
Kilde: Associated Press

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.