- Tiger er i sonen

MØKKAVÆR: Det var svært dårlig vær da det amerikanske laget trente på Celtic Manor onsdag. (Foto: Sam Greenwood, Getty Images)

Zach Johnson er ikke i tvil om hvilken utgave av Tiger Woods vi får se denne uken.

Verdenseneren trengte et wild card fra kaptein Corey Pavin for å komme med på årets Ryder Cup-lag, etter en turbulenspreget sesong. Men Zach Johnson tror Tiger vil være i sonen denne uken.

- Tiger er like fokusert som han alltid har vært. Han er veldig bestemt. Det beste Tiger sa før dette, er at han ville være her, og det har vært veldig tydelig på golfbanen og i garderoben.

Johnson & co ble møtt av åpen himmel under onsdagens trening, og det er ventet mer dårlig vær senere i uken. Det vil gjøre forholdene vanskeligere, særlig med tanke på den tykke roughen.

- Det er en vanskelig test med lengden og roughen, ikke akkurat det jeg hadde ventet meg fra en walisisk bane. Men jeg visste banen ble designet med Ryder Cup i tankene, og det er en ny, moderne bane, mener Matt Kuchar.

Fredag begynner turneringen med fourball.

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.