Tiger spiller Fall Series

FØRSTE GANG: Tiger Woods spiller sin første Fall Series-turnering i oktober. (Foto: All Over Press)

Tiger Woods skal spille en turnering på PGA-tourens høstserie for første gang. Han bekrefter at han spiller Frys.com Open i oktober.

Turneringen går av stabelen i California i starten av oktober, og vil som vanlig spilles med et relativt stjerneløst felt til PGA-touren å være. Den største stjernen av de alle skal derimot være med, nå som Tiger Woods forsøker å spille seg i form til President's Cup i november.

Frys.com Open spilles på CordeValle Golf Club, kun tre kvarter unna der Tiger studerte, og hovedpersonen selv sier han ser frem til turneringen.

- Jeg trives alltid med å konkurrere i hjemstaten min, og denne turneringen passer perfekt inn i mitt program. Jeg ser frem til å se noen gamle venner igjen, skriver Woods på sin hjemmeside. 

Woods hintet i forrige uke til at han kom til å spille en Fall Series-turnering på grunn av skaden som holdt ham på sidelinjen store deler av året. Så langt denne sesongen har han kun spilt åtte turneringer, men nå er det bekreftet at han spiller en konkurranse han aldri har deltatt i tidligere. Totalt er det fem millioner dollar i potten, den største PGA Tour-potten etter at FedEx Cup er ferdigspilt.

- John Fry og selskapet hans har støttet touren, og jeg har hørt fine ting om turneringen og banen. Et av målene mine før dette året var at jeg skulle spille en turnering jeg aldri hadde deltatt i før, og nå skal jeg det. 

Sist turnering Tiger deltok i var årets siste major, PGA Championship. Her endte han opp med å misse cuten, og endte for første gang utenfor topp-100 i en major. Seks uker vil det ha gått mellom PGA og Frys når Tiger igjen står klar på første tee.

- Det er lang tid, og jeg er veldig giret på å konkurrere igjen, skriver Woods.

Selv om Tiger nå har gjort et unntak og deltar i en Fall Series-turnering for første gang, bør man ikke forvente at det blir flere denne sesongen. Uka etter arrangerer han veldedighetsturneringen Tiger Woods Invitational på Pebble Beach, før han så tar turen til Australia for å spille Australian Open etterfulgt av Presidents Cup.

Tror du Woods kan ta sin første seier på over to år, nå som han spiller i et svekket felt? Bruk kommentarfeltet under og si hva du mener.

 

Kilde: golf.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.