Tiger spiller neste uke

KJØRER PÅ: Tiger Woods kjører på med sitt opprinnelige kampprogram før The Masters. (Foto: All Over Press)

Tiger Woods fortalte tidligere denne uken at han spiller US Masters. Nå er det klart at han skal spille ikke bare en, men to turneringer også neste uke.

Woods skriver på sin hjemmeside at ankelen føles helt fin, og at han planlegger å spille Tavistock Cup mandag og tirsdag, før Arnold Palmer Invitational fra torsdag til søndag.

 

Tavistock Cup er en lagturnering mellom klubbene Albany, Isleworth, Lake Nona og Queenwood, der Tiger representerer Albany sammen med Justin Rose, Ian Poulter, Trevor Immelman, Ernie Els og Tim Clark.

 

Les også: - Jeg kommer til å være der


Etter råd fra legene har Woods hatt noen fridager denne uken for å behandle ankelen sin.

 

- Jeg bestemte meg for å være smart og ikke risikere ytterlige skade på akillessen sier Woods om skaden, da han trakk seg midt i avslutningsrunden av WGC-Cadillac Championship.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.