Tiger spiller pro-am i Irland

TIGER TIL IRLAND: Tiger Woods deltar i en pro-am i Irland uka før British Open. (Foto: Hunter Martin, Getty Images)

Tiger Woods skal lade opp til British Open med pro-am i Irland.

Tiger Woods gjør sin første opptreden utenfor USAs landegrenser når han deltar i en pro-am i Irland i neste måned. Woods har sagt ja til å spille i en todagers-turnering som er satt i stand av den irske hesteeieren J.P McManus.

36-hullsturneringen vil bli arrangert på Adare Manor, en bane der Irish Open tidligere er blitt avholdt, 5. og 6. juli. Det er i begynnelsen av uken før British Open på St. Andrews.

Den forrige pro-am-turneringen McManus var vertskap for, spilte inn 30 millioner pund til ulike veldedige formål.

- I likhet med min egen stiftelse, forstår jeg viktigheten og nødvendigheten av å skaffe midler til folk som trenger det. Denne turneringen gjør nettopp det, sier Woods i en uttalelse sendt ut av turneringens arrangører.

Tigers stiftelse, Tiger Woods Foundation, besørger støtteprogrammer og læringssentere for unge mennesker.

Kilde: Press Association


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.