Tiger sto av med nakkeskade

NY NEDTUR: The Players Championship ble ingen trivelig turnering for Tiger Woods. Foto: Getty Images)

Tiger Woods gikk av banen midtveis på den siste runden søndag.

Verdenseneren, som ikke har fått det til å stemme under The Players Championship, valgte å gi seg etter at han hadde spilt sju hull på Sawgrass søndag. Spillet alene var neppe skylden, selv om han var to over par for dagen, men han klaget på stiv nakke.

- Jeg har spilt med vond nakke i en stund nå. Jeg har spilt igjennom det. Jeg kan ikke fortsette å gjøre det, sa han til pgatour.com etterpå.

Han vet ikke hva smertene skyldes, men han forteller at legene har sagt at de vil ta et røntgenbilde av ham neste uke.

- Det hjelper i hvert fall ikke å spille, sa Tiger.

Forrige gang Tiger trakk seg fra en turnering, var som amatør i 1995. Nå skjer det på en dag der han står i fare for å miste plassen sin som verdens beste golfspiller til Phil Mickelson, vel å merke dersom sistnevnte vinner.

The Players var Tigers tredje turnering etter comebacket. Han ble nummer fire på Augusta, mens han ikke klarte cuten i Quail Hollow Championship. Andrerunden hans der går inn i minneboken som en av de verste i hans karriere. Hele 79 slag brukte han på dag to.

Dersom Woods hadde fortsatt, ville han med stor sannsynlighet ha havnet utenfor topp 30 i to turneringer på rad. Det ville ha vært første gang i Tigers karriere.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.