- Tiger er tidenes beste

KAPTEINEN OG TIGER: Colin Montgomerie og Tiger Woods utvekslet hyggeligheter da det amerikanske Ryder Cup-laget landet i Wales mandag. (Foto: Getty Images)

Colin Montgomerie er ikke i tvil.

Det amerikanske Ryder Cup-laget landet i Wales mandag, og de aller siste forberedelsene til turneringen er i full gang. Det er knyttet store forventninger og mange spørsmål til Tiger Woods, verdenseneren som har slitt både på og utenfor golfbanen denne sesongen, men Europas kaptein Colin Montgomerie er likevel ikke i tvil om Woods' egenskaper.

Monty mener sågar at Tiger er tidenes beste golfspiller.

- Jeg har alltid sagt at Tiger er den beste spilleren i verden, og den beste spilleren - etter mitt syn - som noensinne har spilt golf. Det er fantastisk å se Tiger her. Vi ønsker ham velkommen med åpne armer. Det blir første gang han spiller golf i Wales som proff, og vi gleder oss til å se ham spille, sa Monty mandag.

- Det er blitt skrevet mye om Tigers prestasjoner i Ryder Cup. De er bare dårligere enn hans individuelle meritter, hvilket er ekstreme. Det blir gøy å se hvordan Tiger spiller og hvem han skal spille sammen med, og hvordan vi kan håndtere det.

USA er regjerende mester i Ryder Cup, og moroa begynner fredag.

- Vi gleder oss til å komme ut på banen. Vi kan ikke vente til fredag morgen. Jeg tror det blir veldig, veldig jevnt. Jeg tror alt blir avgjort på en putt på søndag, avslutter Montgomerie.

Kilde: Press Association


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.